سیر سیاه، نوع جدیدی از سیر، یکی از غذاهایی است که در روزهای اخیر مورد توجه قرار گرفته است. در واقع سیر سیاه در کشورهای خاور دور بسیار محبوب است.
در کشور ما به تازگی شناخته شده است. سیر غذایی است که به دلیل تاثیرات مثبت آن بر سلامت انسان، مورد بررسی دقیق دنیای علم قرار گرفته است.
هنگام مقایسه فواید، سیر سیاه بر سیر سفید برتری دارد. زیرا سیر سیاه دو برابر سیر سفید آنتی اکسیدان دارد! در درست کردن سیر ترشی خانگی هم از سیر سیاه و هم سفید استفاده می کنند.
به لطف این ویژگی از بدن در برابر بسیاری از بیماری های مزمن و جدی محافظت می کند.
در این مطلب برای شما به سیر سیاه پرداخته ایم و به این موضوع پرداخته ایم که «سیر سیاه چه فوایدی دارد»، «سیر سیاه چه فایده ای دارد» و …. ما به دنبال پاسخ به سوالات بودیم.
حالا وقت آن است که سیر سیاه را کمی بهتر بشناسیم! اگر آماده هستید، ما به اینجا می رویم!
سیر سیاه چیست؟
سیر سیاه از خشک کردن سیر سفید در رطوبت و حرارت معین برای مدت معینی به دست می آید.
می توان آن را به عنوان حالت تخمیر شده سیر سفید تعریف کرد.
مهمترین ویژگی این نوع سیر بی بو بودن آن است. برخلاف سیر سفید، پس از خوردن، بوی بدن و دهان را ایجاد نمی کند.
می توان آن را به طور ایمن در دمای اتاق تا 8 ماه نگهداری کرد.
دارای محتوای آنتی اکسیدانی است. به لطف این ویژگی از بدن در برابر بسیاری از بیماری ها محافظت می کند.
ی توان از آن در تمام مناطقی که سیر سفید جای خود را پیدا می کند استفاده کرد، به خصوص در سالاد و غذا.
غذایی است که اغلب در غذاهای آسیایی استفاده می شود. اخیراً در غذاهای اروپایی و آمریکایی نیز از آن استفاده می شود.
سیر سیاه که غذای بسیار مفیدی است را ابراهیم ساراکوغلو نیز توصیه می کند.