سیب زمینی بسیار متنوع است
سیب زمینی قم نه تنها سالم است، بلکه خوشمزه و همه کاره است.
سیب زمینی را می توان به روش های مختلفی از جمله آب پز، پخته و خورش تهیه کرد. با این حال، سرخ کردن سیب زمینی می تواند محتوای کالری آن را به طور چشمگیری افزایش دهد اگر از روغن زیاد استفاده کنید.
در عوض، سعی کنید سیب زمینی ها را برش دهید و سپس آنها را با کمی روغن زیتون خالص و کمی رزماری در فر تفت دهید.
مواظب باشید پوست سیب زمینی را جدا نکنید، زیرا بیشتر مواد مغذی در آن وجود دارد. این تضمین می کند که حداکثر مقدار مواد مغذی را از سیب زمینی دریافت می کنید.
خلاصه: سیب زمینی خوشمزه، همه کاره است و به راحتی در رژیم غذایی شما گنجانده می شود. سعی کنید آنها را بجوشانید، بپزید یا بخارپز کنید و با پوست سالم مصرف کنید.
سیب زمینی سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان است که آن را بسیار سالم می کند.
مطالعات سیب زمینی و مواد مغذی آن را با انواع فواید سلامتی چشمگیر از جمله بهبود کنترل قند خون، کاهش خطر بیماری قلبی و افزایش ایمنی مرتبط دانسته اند. آنها همچنین می توانند سلامت گوارش را بهبود بخشند و با علائم پیری مبارزه کنند.
سیب زمینی ها همچنین کاملا سیر کننده هستند، به این معنی که می توانند با کاهش درد و گرسنگی به کاهش وزن کمک کنند.
در مجموع، سیب زمینی افزودنی عالی به رژیم غذایی شما در حد اعتدال است. به علاوه، آنها به طور طبیعی بدون گلوتن هستند، بنابراین تقریباً هر کسی می تواند از آنها لذت ببرد.
چه به عنوان یک سیب زمینی پخته، قاچ یا پوره – کمتر کسی پیدا می شود که سیب زمینی را دوست نداشته باشد و سیب زمینی ها نه تنها طعم فوق العاده خوشمزه ای دارند، بلکه سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مهم هستند.
به عنوان مثال، آنها سرشار از ویتامین C، پتاسیم و منیزیم هستند. اما مصرف منظم سیب زمینی دقیقا چه تاثیری بر بدن دارد؟