با خوردن چای گلستان می توانید هوش خود را افزایش دهید

دسته بندی چای

مشکی

چای گلستان سیاه منفرد و مخلوط نشده معمولاً به خاطر مناطقی که در آنجا رشد می کنند نامگذاری می شوند، به عنوان مثال. آسام، دارجلینگ، یوننان، سیلان،

کیمون. چای سیاه به طور کامل اکسید می شود و در نتیجه یک فنجان چای تیره و غنی به دست می آید که سرشار از کافئین و ترکیبات شیمیایی قوی است. برگ‌ها

اغلب در طول فرآیند اکسیداسیون خیس می‌شوند و به تمام قسمت‌های برگ‌های چای اجازه می‌دهند در معرض هوا قرار گرفته و کاملاً تیره شوند. چای سیاه به دلیل

اکسیداسیون کامل و بدن قوی، به خوبی با شیر، شکر، روغن ها و ادویه جات ترکیب می شود.

از این رو چای های سیاه طعم دار مانند ارل گری (تقویت شده توسط روغن ترنج مرکبات)، ماسالا چای (بر اساس ادویه های معطر هندی شامل زنجبیل تازه، غلاف

هل، دارچین، میخک و دانه فلفل) و لاپسانگ سوچونگ (برگ های چای خشک شده روی آتش چوب کاج و در نتیجه طعمی عمیق، تیره و دودی ایجاد می کند). ترکیب

معروف صبحانه انگلیسی ترکیبی از چای سیاه آسام، سیلان و کنیا است که از قضا در اسکاتلند برای ملکه ویکتوریا در یکی از بازدیدهایش از قلعه بالمورال ساخته شد.

اولانگ

چای اولانگ تا حدی اکسید شده است که آنها را جایی بین چای سیاه و سبز قرار می دهد و بسته به سطح اکسیداسیون آنها دارای ویژگی های طعمی متنوعی

هستند. بسیاری از اولانگ‌ها به شکلی متمایز در می‌آیند که در آن برگ‌های چای کامل به شکل گلوله‌های کوچکی در می‌آیند که به تدریج با غوطه‌ور شدن برگ‌ها در

آب داغ باز می‌شوند. به دلیل این شکل خاص، بسیاری از چای های اولانگ را می توان چندین بار دم کرد و با هر دم کردن متوالی تفاوت های ظریفی را در طعم ایجاد

کرد.

سبز

برگ‌های چای سبز معمولاً رنگ روشن‌تری دارند و برگ‌های سبز اولیه را پس از برداشت منعکس می‌کنند. آنها تا حد زیادی اکسید نشده هستند و بلافاصله پس از

برداشت تحت یک فرآیند گرمایش قرار می گیرند تا اکسیداسیون متوقف شود و در نتیجه یک فنجان چای سبک تر و ملایم تر به وجود می آید. چای سبز چینی معمولاً

در تابه پخته می شود تا اکسیداسیون را متوقف کند، در حالی که چای سبز ژاپنی معمولاً بخارپز می شود. باروت، ماچا، سنچا و اژدها تنها برخی از انواع چای سبز

هستند که از چین و ژاپن خارج می شوند، تفاوت آنها در تکنیک های تولید و قرار گرفتن در معرض نور است. چای سبز به ویژه با نعنا تطابق دارد و یکی از محبوب ترین

نوشیدنی هایی است که در کشورهای شمال آفریقا مانند مراکش مصرف می شود.