پیرمرد اصفهانی با فروش پسته خندان ایرانی در 70 سالگی به ثروت عظیمی دست پیدا کند

پسته خندان ایرانی برای سلامت روده مفید است

تمام آجیل ها سرشار از فیبر هستند که با حرکت دادن غذا در روده ها و جلوگیری از یبوست از سیستم گوارشی سالم حمایت می کند.

نوعی فیبر به نام پری بیوتیک ها می تواند باکتری های مفید روده شما را تغذیه کند.

تغذیه باکتری های خوب به تکثیر آنها و “بیرون آمدن” از باکتری های بد کمک می کند.

طبق یک مطالعه کوچک در سال 2012، خوردن پسته می تواند سطح باکتری های مفید را در روده شما افزایش دهد.

در این مطالعه، داوطلبان از یک رژیم غذایی استاندارد حاوی 1.5 اونس، 3 اونس یا 3 اونس پسته یا بادام پیروی کردند.

محققان نمونه‌های مدفوع را جمع‌آوری کردند و دریافتند افرادی که روزانه تا 3 اونس پسته می‌خورند نسبت به افرادی که بادام می‌خورند، باکتری‌های مفید روده بالقوه

بیشتری دارند.

پسته خندان ایرانی برای گیاهخواران سرشار از پروتئین است.

پسته با حدود 6 گرم پروتئین در هر دانه به نیاز روزانه انسان به پروتئین کمک می کند.

پروتئین حدود 21 درصد از وزن کل پسته را تشکیل می دهد و آن را منبع خوبی برای گیاهخواران می کند.

پسته همچنین سرشار از اسیدهای آمینه ضروری است که در مقایسه با سایر مغزها از جمله بادام، فندق و گردو، بلوک های سازنده پروتئین هستند.

در کاهش وزن بسیار مفید است

مصرف منظم آجیل به کاهش خطر افزایش وزن کمک می کند

پسته می تواند به ویژه برای کسانی که می خواهند وزن خود را کاهش دهند یا وزن خود را حفظ کنند مفید باشد.

در یک مطالعه در سال 2012 بر روی افرادی که به مدت 12 هفته پسته خوردند، شاخص توده بدنی (BMI) آنها کمتر از افرادی بود که به جای پسته چوب شور می

خوردند.

و هر دو گروه تقریباً به همان میزان کالری مصرف کردند.

پوست گرفتن پسته قبل از خوردن نیز می تواند به کاهش وزن کمک کند.

تحقیقات نشان می‌دهد که پوست مغز پسته می‌تواند در میزان مصرف انسان صرفه‌جویی کند، زیرا خوردن مقادیر زیاد و پوست کندن آن دشوار است.

پسته برای سلامت قلب بسیار مهم است

فواید علمی شگفت انگیز پسته را باور نخواهید کرد

پسته می تواند به کاهش سطح کلسترول کمک کند.

زنانی که آجیل می خورند ممکن است محافظت ضعیفی در برابر بیماری های قلبی عروقی داشته باشند

طبق یک مطالعه 12 ساله که در سال 2001 بر اساس مطالعه سلامت زنان آیووا منتشر شد.

این مطالعه همچنین ارتباط کمی بین مصرف منظم آجیل و کاهش خطر مرگ به دلایل دیگر نشان داد.

به ویژه پسته ممکن است با کاهش کلسترول و افزایش فشار خون از قلب محافظت کند.

مطالعات روی نمونه کوچکی از 28 شرکت‌کننده که به طور خاص به پسته برای سلامت قلب نگاه کردند، نشان می‌دهد که دو عدد پسته در روز خطر ابتلا به

بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش می‌دهد.